onsdag 24 juli 2013

En veckas semester

Nu har jag och Nisse levt som grisar i en dryg vecka. Sommarspex på Kiviks marknad i 4 dagar följdes av pardans på Vejby ängar. Resan fortsatte till Båstad, vidare till Jönköping, Nässjö och Halmstad för tre utekvällar i rad. Måndagen kom med efterlängtad träning.

Fotkultur i Malmö bjuder in till löpträning på Måndagar kl 18 så vi sprang en kort runda på 2 km med olika stopp för teknikträning. Jämfotahopp i 180 bpm är en grundövning för rätt löpkadens, det gick också att spränga in 4 jämfotahopp mitt i löpningen för att få hög hållning. Vidare blev det bakåtkickar för att aktivera baksida lår i löpsteget och tå-yoga för flexibilitet i foten.

Utöver detta körde jag axelpress bakom nacken, sidolyft med hantel, bänkpress och pull-ups. Axlarna ska få lite form och den gamla smärtan i främre deltamuskeln borde gå att korrigera genom att bygga ut den laterala delen.

Idag blev det två varv runt pildamsparken (tot 3 km) i barfotaskorna, knäböj, marklyft, rodd, rodd för baksida axlar och hyperextentioner.

Allt tar mindre än en timma och hela passet får plats på en lunchrast, sen är det bara att fylla på med advokado, frukt och keso.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar